top of page
IMG_0084.JPG

Over

Ariadne

Vrouw. Mama. Plusmama. Partner. Dochter. Zus. Halfzus.

Ondernemer. Bedrijfsleider. Coach.

 

Authentiek

Gevoelig

Luisterend oor

Interesse in medemens

Empathisch

Inlevingsvermogen

Ruimte laten

Mensen laten groeien en stralen

Mening niet opdringen

Inzicht laten rijpen

Ik wil je helpen met je zoektocht naar jezelf, jou in beweging zetten en je helemaal in je kracht laten staan voor je blijvende verandering. Dat is mijn drijfveer om jou te coachen.

Certifiëringen en erkenningen

Erkende perfectionismecoach

Erkende veerkracht, stress en burn-out coach

Wandelcoach

Krachtgericht coachen

HSP

Loopbaancoach

Keuzekompascoach

Lid van BPC (beroepsvereniging van erkende perfectionismecoaches)

Lid van VESB (beroepsvereniging van erkende stress en burn-outcoaches)

woman-2827304_1920.jpg
balance-gf121ecec6_1920.jpg

Mijn verhaal

Mijn naam is Ariadne, en ik ben 47 herfsten jong.

Dankzij mijn vorig huwelijk zie ik een prachtige dochter, Kirsten, opgroeien (I love her to the moon & back). Ondertussen ben ik meer dan 14 jaar samen met mijn partner Yves, en tevens plusmama van zijn drie kinderen Ilke, Lode en Linde. 

Mijn loopbaan begon zo’n 25 jaar geleden als administratief bediende. Tijdens de eerste 15 jaren van mijn carrière ben ik doorgegroeid naar jobs met telkens meer verantwoordelijkheden. Toen mijn laatste werkgever failliet ging, ben ik te voet naar Santiago de Compostella gestapt om na te denken over mijn volgende stap in mijn loopbaan. Het resultaat: de oprichting van mijn eigen bedrijf om ondernemers te helpen met hun administratie (dedraadvana.be). Dat is ondertussen ongeveer 11 jaar geleden. 

Sinds de oprichting groeide mijn bedrijf gestaag, en dus ook mijn verantwoordelijkheden met als resultaat nóg harder werken. Of althans, ik dacht toen dat dat de enige optie was ;-) Op een bepaald moment had ik vier medewerkers in loondienst, en tegelijkertijd enkele freelancers die onder mijn naam werkten.

In 2018 loerde er een burn-out om de hoek. Ik heb zelf ervaren wat het is om tegen de muur te knallen. Te vaak en te lang heb ik geleefd op automatische piloot zonder naar mijn lichaam te luisteren: ik piekerde me suf over 1000-en-1 dingen waardoor ik ook slecht sliep,  een beslissing nemen was aartsmoeilijk, ik had faalangst van hier tot in Tokio en een laag zelfbeeld, ik was een pleaser en daardoor stelde ik voor mezelf geen grenzen, ik legde de lat voor mezelf onbereikbaar hoog want ik “moest” zoveel van mezelf en het was nooit goed genoeg, ik voelde me schuldig als ik eens een keer aan mezelf dacht, ik kon geen “neen” zeggen en een “uit-knop” had ik niet want ik ging maar door en door en door. Totdat mijn lichaam anders besliste.

Mijn burn-out was de ommekeer in mijn leven. Ik werkte aan mijn persoonlijke ontwikkeling: ik ging naar een slaapkliniek om mijn slaappatroon bij te stellen, bij een psycholoog kon ik mijn rugzak een heel pak minder zwaar maken, ik stapte naar een loopbaancoach om te kijken wat ik wilde doen in mijn professioneel leven, ik liet me door Marcel Hendrickx coachen rond mijn perfectionisme, enz..  Gaandeweg kon ik me stap voor stap bevrijden uit het keurslijf van mijn perfectionisme. Ondertussen volgde ik ook meerdere coachingopleidingen, waaronder: wandelcoach, stress-veerkracht en burn-outcoach, loopbaancoach en perfectionismecoach.

Mijn eigen ontwikkelingsproces heeft mij gebracht tot waar ik nu ben: een gelukkige, authentieke en gebalanceerde vrouw die stevig in haar eigen schoenen staat. Het is heerlijk om mezelf te (her)ontdekken en bewust te leven. En uiteraard zal ik me verder blijven bijscholen voor mezelf maar ook om jou nog beter te kunnen helpen.

Jezelf bevrijden van die faalangst, van dat laag zelfbeeld, van de lat onbereikbaar hoog te leggen, van dat uitstelgedrag en/of pleasegedrag, van je controledrang… Dat gun ik jou en iedereen!  

bottom of page