top of page

Ik heb een burn-out als gevolg van jarenlange roofbouw op mijn lichaam. Ik voelde me volledig leeg, zowel mentaal als fysiek. Er alleen uit geraken lukte me niet, dus ik zocht hulp. Dankzij jouw luisterend oor, open blik, tips, oefeningen, handvaten en begeleiding heb je me diverse zaken laten inzien en begrijpen. Ik herontdek mezelf en ik leer stilaan hoe ik mijn grenzen beter kan bewaken. Het lichtpuntje aan het einde van de tunnel is in zicht. Dank voor alles.

Hilde

An is bedrijfsleider. Ze contacteerde mij met de vraag om samen te gaan wandelen want ze zat met diverse issues privé en professioneel waar ze niet uit geraakte. We trokken naar het Vrieselhof te Oelegem waar we onze klankbordsessie hielden.

Tijdens een wandeling uitte ze zaken waarmee ze in haar hoofd zat. Ik luisterde en gaf haar feedback op de zaken vanuit verschillende invalshoeken. Zo kan An verder op weg en was het voor haar een heel pak duidelijker waar ze naartoe wil.

An

Iets waar ik regelmatig tegenaan loop is rust vinden en daar tijd voor nemen. Dit is niet evident om te combineren met 3 opgroeiende kinderen, een eigen bedrijf en een drukbezette echtgenoot. Iemand die tijd neemt voor mij, dat was heel uitnodigend.

Door samen met Ariadne op pad te gaan, neem ik nu en dan toch al wat me-time.

Als ik aan onze wandelingen terugdenk, komt de rust en de intensiteit van kleuren en gevoel terug.

Heerlijk.

Sigrid

bottom of page