top of page
bieszczady-1002402_1920.jpg

Aanbod
voor professionals, leidinggevenden en ondernemers

Persoonlijke coaching

Een persoonlijke coaching kan je ondersteunen om met een frisse blik naar jezelf en je leven te kijken, om patronen te doorbreken, om nieuwe wegen te ontdekken én je authentieke zelve te (her)ontdekken. 

Elk coaching traject begint met een kennismakingsgesprek. Het doel van dit eerste gesprek is te beslissen of we al dan niet samen verder op weg gaan. Ik leer je kennen in hoe jij zaken aanpakt en wat je concrete vraag is. Daarnaast vertel ik je hoe mijn aanpak werkt.

Als we beide en klik hebben, dan stel ik je het traject voor dat best bij jou past.

Waarom een traject? Omdat ik je ga begeleiden. Ik geef je niet éénmalig een theoretisch advies waarmee jij je plan moet trekken. We starten deze tocht samen, jij stapt, ik wandel naast je aan de zijlijn en coach je. En dat vraagt tijd. Lees hier meer over mijn trajecten.

In alle trajecten voorzie ik sowieso een opvolggesprek. Omdat ik echt met je begaan ben.

Alle coachings vinden plaats in mijn praktijkruimte, in de natuur of online.

Belevingswandelingen

Tijdens een belevingswandeling belichten we een bepaald thema: je veerkracht versterken, loslaten, stress uit je lijf, heerlijke stilte, enz..

 

We trekken gedurende 1,5 uur de natuur in en wandelen ongeveer 6 km. Onderweg stoppen we regelmatig om oefeningen te doen in het kader van het thema. 

Dit is in groep met maximaal 8 deelnemers.

IMG_0089.JPG
Vrouw geeft workshop

Workshops

De workshops, telkens rond een specifiek onderwerp, duren een halve of een hele dag.

Je krijgt meer achtergrondinfo, we gaan aan de slag met enkele praktische oefeningen die je inzichten geven.

Ik kies zeer bewust voor kleine groepen van maximaal 8 deelnemers. Zo krijg jij je persoonlijk verhaal helder in een veilige omgeving.

Jaarlijkse retraite

Onze jaarlijkse retraite is een meerdaags event waar je leert voor jezelf te zorgen, zodat je gewapend bent voor de toekomst.

 

Niet het “wollige” gedoe, geen business retreat en geen platte rust, maar wel actief aan jezelf werken om er krachtiger uit te komen. En dat in, met en door de natuur.

Ik kies bewust voor een kleine groep van maximaal 6 deelnemers.

Wellin huis buiten 4_edited.jpg
bottom of page